Om mig

Update 2012-02-01: Well, jag är frisk nu och har varit det ett bra tag nu. Sviterna av depressionen gör sig påmind lite då och då men på det hela taget är JAG tillbaka igen och det är så himla skönt. Jag kom på nu när jag skriver detta att jag inte skrivit något om avslutet på det hela så det borde jag ta mig i kragen och göra. Hursomhelst så kan du nu hoppa över nästa stycke och gå direkt till det jag skrev från början om mig själv. Hur mycket det nu egentligen stämmer, inte särskilt lätt att få ner hela sin personlighet på en sida så här, särskilt inte med en så stor personlighet som min. (haha, kan jag verkligen skriva så? Ja, det kan jag, det är min sida så jag skriver vad sjutton jag vill, muhahhaaha, ehrm *host* *host*)

Det som du kan läsa här nedan är den jag brukar vara, en glad, sprallig och energifull tjej med många intressen. Just nu handlar det mesta jag skriver om att jag faktiskt inte mår så bra. För första gången i mitt liv kan jag säga att jag är deprimerad på riktigt och det är helt nytt för mig. Jag har ingen aning om vad som kommer hända, hur jag kommer må och när jag kommer bli bra igen. Men jag tar en dag i taget och hoppas att tiden då jag kan känna igen mig i det som står här nedanför kommer fort.

Jag är en prylgalen och speltokig pysseltjej. Jag har enorma mängder tyg, pärlor, band, garn och alla andra prylar man behöver för att skapa roliga saker när inspirationen slår till. Tomtar och allt som hör julen till ligger mig extra varmt om hjärtat när jag sätter mig ner och pysslar, och det är definitivt inte begränsat till bara december.

När jag inte lägger pengar på pysselsaker köper jag gärna spel och tillbehör. Jag har spelat ända sedan jag var liten, men dagen då jag definitivt blev fast var när mamma och pappa kom hem från USA med varsin Gameboy till mig och min bror. Nu är det mest min xbox 360 som går varm här hemma, men allt bärbart ligger mig fortfarande väldigt varmt om hjärtat.

Jag tänker och funderar också väldigt mycket. Jag tycker det är väldigt intressant att reflektera över relationer och varför folk beter som som de gör och såklart även mina egna reaktioner i olika situationer. Personlig utveckling tycker jag är jättekul och jag har läst massor med böcker i ämnet och även pratat med en coach i två omgånger.

Det jag skriver här kan handla om vad som helst, jag skriver det som faller mig in, men med tanke på mina intressen kommer mycket handla om spel och pyssel. Eftersom jag fram tills nu har sålt eller gett bort nästan allt jag nånsin gjort i pysselväg så har jag aldrig något att visa upp när folk frågar vad jag gör och dessutom glömmer jag ju själv. Men om jag nu visar allt jag gör kommer jag inte glömma och förhoppningsvis är det också ett bra botemedel mot men-jag-får-ju-aldrig-nånting-gjort-sjukan.

Om jag också skulle lyckas inspirera dig och kanske ge dig nya idéer så ser jag det som en fantastisk bonus!

Vill du mig nåt går det bra att mejla mig på sofia at sregloh.se eller lämna en kommentar på ett inlägg.

Ja, just ja, jag gillar att baka också, så lite bilder och tips på sånt kommer säkert dyka upp.