Klanttjejen

Livet och funderingar 8 april 2014 | 0 Comments

Jag blev av med min telefon igår och jag har ingen aning om hur det gick till. Jag skulle träffa en vän på lunch och var lite tidig och jag vet att jag tog upp mobilen för att titta på klockan strax efter 12, stoppade ner den i fickan och sen dess är den försvunnen.

Det är inte särskilt otroligt att någon har tagit den även om jag inte kan påminna mig något tillfälle fram till jag upptäckte att den var borta då någon ens varit nära mig. Jag utesluter inte heller att jag helt enkelt har tappat den, men jag tycker då att jag dels borde ha hört det och dels att någon sagt till, förutsatt att någon såg så klart, eftersom de flesta ändå är ärliga. Men jag kan faktiskt inte alls säga att jag vet vad som hänt.

Jag känner mig verkligen som världens mest förvirrade människa. Nog har jag hört att man blir virrig av att vara gravid och ha barn men hur ska det här sluta om det här händer när jag är drygt halvvägs i graviditeten. Det konstiga är att jag faktiskt inte bryr mig så himla mycket egentligen. Ja, det är lite tråkigt för jag hade bilder på magen sen några veckor tillbaka jag inte laddat upp nånstans och ett antal fina bilder till mitt instagramkonto (jag tar kort varje gång jag går förbi Barnsjön på väg till jobbet och har gjort det sen i somras, kolla in kontot barnsjon om du vill se) som jag inte heller laddat upp.

Men utöver det kan jag inte komma på nåt jag saknar med telefonen, ja förutom att ingen kan ringa till mig just nu då. Tur i oturen var ju telefonen så pass ny, fick den i december, så jag har ju inte hunnit få in så mycket bilder eller annat som kan vara värt att spara. Allt annat jag vill ha finns ändå synkat så det har jag ju fortfarande kvar. Utöver det har jag så klart sett till att spärra telefonen, polisanmäla förlusten av den, försökt lokalisera den (den är offline så det går inte) och bytt lösenord på alla mina konton. Men eftersom jag egentligen inte använde telefonen till så mycket mer än att ringa, smsa och spela Simpsons (gör du också det? Adda mig isåfall pliiis, consolegrl är mitt användarnamn på Origin) så finns det inte så mycket därpå någon kan använda om de nu kommer in på den.

Nu kommer jag nog inte ha en smartphone på ett tag. Bortsett från simpsonsspelandet så känner jag inte att jag har så stort behov av det längre. Jag har ju paddan som jag kan ta med mig om det är nåt särskilt och jag får väl ta med mig en bok eller nåt istället om jag har väntetid. Jag får se om det funkar bra eller om jag blir vansinnig på det och skaffar en ny iaf.

Men nu vet ni varför jag inte svarar på samtal eller sms och inte kommer kunna göra det de närmaste dagarna. Jag har beställt ett nytt simkort men vet inte när det kommer, förhoppningsvis inte senare än torsdag.

Tagged in

Leave a Reply