Jag är inte klar än

Allmänt 11 januari 2015 | 0 Comments

Den här gången känner jag mig inte riktigt klar med julen än. Jag vill ha mer julmys, glögg, pepparkakor, glögg, julmusik och sa jag GLÖGG?!

För trots att jag för en gångs skull varit hemma hela hösten och teoretiskt sett haft tid att verkligen njuta av julen hela december så känner jag mig verkligen inte alls färdig. Så här långt in i januari brukar jag känna mig nöjd och tycka det är skönt att plocka undan julsakerna men i år känns det mest bara trist.

Det är som att min uppfattning av tiden och verklig tid som förflyter inte är i synk. Mina dagar och veckor flyter ihop så att två veckor kan kännas som en men ja, resten av världen anser ju att det faktiskt gått två veckor.

Men jag ger inte riktigt upp ännu, de flesta julsaker är visserligen redan nerplockade, men jag har en, än så länge, välfylld kartong glögg kvar och den är det ju ingen idé att spara till nästa år för då blir den ju bara dålig!

Leave a Reply