#Blogg100

Allmänt 27 januari 2013 | 0 Comments

Jag har velat fram och tillbaka angående vad jag ska göra med bloggen. Under julen var jag helt övertygad om att jag skulle sluta helt och hållet. Kanske är det jag borde göra då det känns som att det är när man varit ledig ett tag och fått lite perspektiv på vardagen som man lättare ser vad som ska ändras på.

Men istället för att lyssna på mitt kloka semesterjag gör jag tvärtom och tänker att jag ger det en chans till. Jag trillade nämligen in på den här utmaningen och blev inspirerad. Ett inlägg om dagen i 100 dagar. Jag vet att jag är ett par dagar sen men det gör inget, jag kör bara några dagar längre och har jag räknat rätt så blir det 6:e maj. Det är ett stort mål, jag vet, men jag känner att jag måste våga testa iaf. Klarar jag det här så har jag kommit en bit på vägen i att bygga upp mitt ”Jag klarar av att sätta mål och utföra dom”-självförtroende vilket har fått sig ett par törnar de sista åren.

Vad jag kommer skriva om vet jag inte, skulle gissa på att det blir en blandad kompott av träning, vardagliga sysslor och knasiga funderingar. Jag vet faktiskt inte riktigt heller så vi får helt enkelt se. Spännande ska det bli iaf!

Tagged in

Leave a Reply