Biverkning

Livet och funderingar 15 mars 2011 | 6 Comments

Jag tog det första pillret vid lunch idag och jag vet inte om det är inbillning eller inte, men sen runt tre i eftermiddags så mår jag mer eller mindre illa hela tiden. Verkar de så snabbt? Som tur är så är det ett hanterbart illamående än så länge, det kommer och går lite men det är helt okej.

Jag är också galet trött. Jag sov tre timmar i eftermiddags men jag är ändå jättetrött nu och har varit det hela kvällen. Undrar om det beror på pillrena eller bara är sista slängen av min förkylning. Well, den som lever får se och än så länge är det inga problem på den fronten.

Tagged in , ,

6 Responses on “Biverkning”

 1. Henke skriver:

  usch tråkigt med biverkningar :S
  Hoppas att det inte håller i sig.

  Var det ett rött eller ett blått piller? :D

 2. Sofia skriver:

  Ja, inte så kul, men det kommer tydligen vara så i 2-3 veckor innan det blir bättre. Men är det bara så här så känns det ändå ganska lugnt, helt hanterbart.

  Tyvärr var pillret varken blått eller rött, bara tråkigt vitt. Men eftersom jag vaknade upp i min egen säng i morse utan några märkbara förändringar så måste de ju missat att färga det blått helt enkelt ;)

 3. Lania skriver:

  Jag hoppas att du mår bättre nu.
  Min husläkare sa att han kunde skriva ut piller när jag mådde som värst, men jag är av åsikten att jag inte gärna tar piller, för det jobbar bara mot symptomen men inte orsaken. Jag är likadan vad gäller huvudvärk och feber. ^^;;;;

  Men hur känns det annars? Känner du nån ”verkan” så att säga? Känner du dig som dig själv? *kram*

 4. Sofia skriver:

  Nej, än så länge har det inte hänt nåt, det enda jag märkt är att jag som sagt mår illa. Men pillrena tar 2-3 veckor innan de börjar ge någon märkbar effekt så jag får ha lite tålamod. I will let you know. :)

  Och ja, det är klart att pillrena inte löser något problem egentligen, men meningen är att de ska hjälpa mig att få tillbaka energin som gör att jag faktiskt orkar ta itu med själva orsaken. För just nu orkar jag ju knappt göra nåt och då är det ju skönt om man kan få en liten skjuts på vägen som hjälper en att orka göra allt jag behöver för att må bra igen.

  Så ser jag också på att ta piller när man har feber eller så. Det är ett bra sätt att hjälpa kroppen orka bekämpa sjukdomen så att man blir frisk fort.

 5. Lania skriver:

  Jag hoppas att du kommer känna att du får tillbaka din ork så att du kan gå till botten med allting! :) Ja, till slut kan även jag ta piller för feber, fast mest för att mamma tjatar eller inget annat hjälper. ;) Plus att man blir så mosig i huvudet, det är svårt att spela då. :/ Fast jag körde ju Valkyria Chronicles i 11 timmar med 38 graders feber. Det är kärlek det! :D

 6. Sofia skriver:

  Ja, precis, lika bra att ta piller så att man kan spela medan man är sjuk. Annars är det ju knappt nån poäng med att vara hemma ;)

Leave a Reply