3 Achievements unlocked, 20 december

Allmänt 21 december 2014 | 0 Comments

Igår var en stor dag för vår dotter, hela tre nya saker lyckades hon göra.
1. Krypa
Hon har länge övat på krypningen och kunnat ta sig runt lite random, men idag var första dagen det var riktigt tydligt att hon målmedvetet tog sig framåt. Det går fortfarande inte fort och är inte särskilt stabilt men framåt (och bakåt) kommer hon definitivt.
2. Skratta
Jag satt och slog in julklappar på golvet medan hon kröp omkring och pillade på diverse saker. När jag började korva snöret med saxen såg jag att hon tittade upp och började le. Ju mer jag gjorde desto mer log hon och började göra skrattljud. Tidigare har hon liksom bara lett väldigt stort när hon verkat velat skratta och möjligtvis låtit he he, typ. Nu fick vi för första gången höra henne skratta på riktigt. Så himla härligt! Exakt vad som var så himla roligt med att korva snören vet jag inte. När jag slog in fler paket idag så blev det inte alls samma reaktion, visst log hon men inte mer än så.
3. Vända sig från  rygg till mage, fel sida
Hon har ju kunnat vända sig från rygg till mage länge nu, tror hon började göra det strax innan hon blev tre månader. Men hon har hela tiden rullat åt vänster för att komma runt. Det har ställt till problem ibland när något varit i vägen åt det hållet. Då har hon inte kunnat välja att rulla åt andra hållet istället. Men igår, efter en stunds övning så klarade hon av det även åt höger.

En mycket  händelserik dag för henne  (och oss) med andra ord.

Leave a Reply